Cautati un magazin apicol? Pe aceasta pagina gasiti o lista cu astfel de unitati din orasul Dvs, impreuna cu datele lor de contact:

 • nume;
 • adresa;
 • numar de telefon;
 • email;
 • pagina de Facebook.

Magazine apicole in Brasov

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs  aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5

Str. I. H. Radulescu 2A, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Fara recenzii
0/5

Strada Muresenilor nr. 26, Brasov

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cum sa alegeti o locatie excelenta pentru pornirea unui magazin apicol

Populatia si piata tinta

Cand ati decis sa porniti un magazin apicol Brasov si cautati o locatie potrivita, cercetati cu atentie potentialele zone inainte de a lua o decizie finala. Cititi ziarele locale si discutati cu proprietarii altor firme din zona. Ajuta chiar si sa obtineti date demografice despre locatia care va face cu ochiul. Pe piata exista si firme de cercetare de specialitate care deservesc micile companii, si acestea v-ar putea furniza de asemenea informatii demografice. Oricare dintre aceste surse ar trebui sa aiba informatii despre populatia zonei, categoriile de venituri si varsta medie. Probabil stiti deja cine sunt clientii dvs., asa ca asigurati-va ca gasiti locatia pentru un magazin apicol in zona in care locuiesc, lucreaza si cumpara acestia.

Accesibilitate, vizibilitate si trafic

Nu confundati un trafic numeros cu o multime de clienti. Orice proprietar de magazin apicol isi doreste sa fie localizat acolo unde exista multi cumparatori, dar numai daca acesti cumparatori indeplinesc definitia pietei tinta. De exemplu, magazinele mici pot beneficia de traficul generat de magazinele mai mari din apropiere. Exista mai multe aspecte pe care orice anteprenor ar trebui sa le ia in considerare in acest sens:

 • Cati oameni trec sau conduc cu masina pe langa locatie?
 • Cat de bine este zona deservita de transportul public?
 • Clientii si camioanele de livrare pot intra si iesi cu usurinta din parcare?
 • Exista parcare adecvata?

In functie de tipul de afacere, este recomandat sa existe undeva intre 5 si 10 locuri de parcare la 1.000 de metri patrati de spatiu comercial.

Cand luati in considerare vizibilitatea, priviti locatia din punctul de vedere al clientului. In multe cazuri, cu cat este mai buna vizibilitatea magazinului dvs., cu atat este nevoie de mai putina publicitate. Un magazin apicol situat la cativa km de oras, intr-o cladire independenta, evident va avea nevoie de mai multa publicitate decat unul situat intr-un mall.

Concurenta si Vecini

Alte firme existente deja in potentiala zona aleasa pot ajuta sau va pot afecta performanta afacerii Dvs, de aceea e bine sa studiati daca tipurile de companii din apropiere sunt compatibile cu un magazin apicol. Pe cat posibil, gasiti o zona unde exista firme care tind sa atraga acelasi demografic al clientilor, pentru rezultate cat mai bune.

Costurile locatiei

Pe langa chiria de baza, luati in considerare toate costurile implicate atunci cand alegeti o locatie pentru un magazin apicol:

 • Cine plateste pentru intretinerea si repararea unitatilor de incalzire / aer?
 • Va trebui sa faceti vopsire sau remodelare pentru ca locatia sa se potriveasca nevoilor dvs.?
 • Vanzatorul cu amanuntul va fi responsabil pentru impozitele pe proprietate?

Intre locatia pe care v-o puteti permite acum si cea pe care v-o veti putea permite in viitor pot fi diferente mari. Este dificil sa creati proiectii de vanzari pentru un magazin apicol nou lansat. O modalitate de a determina cata chirie puteti plati este sa aflati cat de multe vanzari genereaza companii similare, si cata chirie platesc.
Factori personali

Daca intentionati sa lucrati in magazinul dvs., ganditi-va la probleme de echilibru intre viata profesionala si viata personala, cum ar fi distanta de la magazin la casa si alte consideratii personale. Daca va petreceti o mare parte din timp calatorind catre si de la locul de munca, naveta poate umbri beneficiile de a fi propriul dvs. sef. De asemenea, restrictiile impuse unui chirias de catre un proprietarul spatiului, de compania de administrare, sau de comunitate pot impiedica independenta oricarui proprietar de magazin apicol Brasov.